24 Temmuz 2014 Perşembe

Antrenmansız Asla!!!

İş hayatında antrenman yapmak biraz açalım bu konuyu ne olabilir sizce bir kişi sporcu değilse nasıl antrenman yapar dediğinizi duyar gibiyim?

İş hayatımızda zaman geçtikçe tek düze bir hal alırız,Ben bu işi artık biliyorum daha iyisi ne olabilir ki? diyerek günümüzü tamamlarız lakin özellikle, özel sektörde çalışıyorsak birilerinin gözüne fena batarız.

Gelişim,gelişim,kişisel gelişim her şeyin başı kendini tanımak ve durmadan geliştirmektir aslında!
Örneğin;Bir köşe yazarı.Yazdığı konular genel itibariyle belirli,stili,tarzı,dili,üslubu belirli, kendine özgü burada tamamız.Peki ya hiç 'Sait Faik Abasıyanık' olsaydı bu yazıyı nasıl yazardı,nasıl düşünürdü, bir 'Ahmed Arif' yazsaydı nasıl şiirsel yazardı, bu yazıyı ben daha farklı nasıl yazabilirdim diye düşünüyor olmalıdır.

Yaptığı iş aynıdır ama üzerine sürekli antrenmanlar yapmak işin kalitesini arttırır.

Antrenmansız hiç bir işi tam anlamıyla bitmiş saymayın.Düşünün bir sporcu neden sürekli antrenman yapar? Düşer yarışı kaybeder ama sürekli antrenman yapar, hedefi vardır odak noktası kazanmak ve başarmaktır.Her düşüşte farklı bir pencereden bakar,rakibinin gözüyle kendini tanımaya çalışır ve sonunda birinci olmaya hak kazanır.

Tek düzelikten kurtulun.Sizde yaparsınız zor değil Biraz istek ve zaman!!!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder